Μήλος Διαμονή

Διαμονή στην Μήλο

Η Μήλος είναι από μεγάλο νησί με πολλούς οικισμούς που προσφέρουν πολλές επιλογές διαμονής ανάλογα με τις επιθυμίες του επισκέπτη και τις οικονομικές του δυνατότητες. Για την διαμονή σας στην Μήλο θα βρείτε από πολυτελή ξενοδοχεία, παραδοσιακούς ξενώνες και βίλλες, πάμπολλα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα ενώ υπάρχει στην Μήλο και κάμπινγκ.

Μήλος Διαμονή

Τα περισσότερα καταλύματα για την διαμονή σας στην Μήλο θα τα βρείτε στο βόρειο τμήμα του νησιού στα εικονικό τραπέζιο που περικλείεται ανάμεσα στον Αδάμαντα, τα Πολλώνια, τον Φηροπόταμο και το Κλίμα (δείτε τους χάρτες της Μήλου), ενώ στην νότια πλευρά του νησιού θα βρείτε επιλογές διαμονής κυρίως στις παραλίες του Προβατά και στο Παλιοχώρι. Πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια θα βρείτε και στους μη παραθαλάσσιους οικισμούς του νησιού που θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη ησυχία ενώ το κάμπινγκ βρίσκεται  σχεδόν στο κέντρο του νησιού στην εσωτερική πλευρά του μεγάλου φυσικού κόλπου της Μήλου που είναι από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της μεσογείου.

Είναι προτιμότερο να κλείσετε το κατάλυμα για την διαμονή σας στην Μήλο από πριν και να μην το αφήσετε τελευταίο ή αφού έχετε πάει στο νησί, γιατί ειδικά στις περιόδους αιχμής δύσκολα θα βρείτε κάτι καλό. Παρόλο που όλες τις εποχές μπορείτε να βρείτε κάτι για την διαμονή σας, της τελευταίας στιγμής.

 

ΜΗΛΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ